Un pescar s-a înecat în Dunăre, lângă faleza din Tulcea

Cu tot efortul depus de salvatori, viața bărbatului nu a putut fi salvată. FOTO ISU Delta

Un bărbat și-a pierdut viața joi dimineață după ce s-a răsturnat cu barca în vecinătatea Falezei din Tulcea. Cu tot efortul depus de salvatori, victima nu a putut fi resuscitată.

Apelul la 112 a fost efectuat în jurul orei 7.00, salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea din cadrul ISU Delta fiind solicitați să intervină în jurul orei 7:00 pentru scoaterea unei persoane căzute din barcă în apropierea falezei din Tulcea.

S-a intervenit cu 5 subofițeri, 1 SMURD și o ambarcațiune. Persoana, un bărbat de aproximativ 55 de ani, a fost scoasă din apă de către de pompieri, iar pe mal, un echipaj SMURD și un SAJ cu medic au început manevrele de resuscitare.

În ciuda eforturilor de a-l salva, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat de către echipajul SAJ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*