Un bărbat a dispărut cu tot cu o ambarcațiune pe Dunăre și este căutat de către autorități

Misiune pe apă. FOTO Arhivă

Cazul unui bărbat dispărut în seara de 28 iulie, a fost  sesizat de abia după trei zile, pentru că nimeni nu și-a dat seama că lipsește. 

Reprezentanții IPJ Tulcea spun că în data de 31 iulie, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Tulcea au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat din localitatea Băltenii de Sus, comuna Beștepe, nu a mai fost văzut din seara zilei de 28 iulie. Acesta, după ce a consumat băuturi alcoolice, s-a urcat în barcă și trebuia doar să traverseze brațul Sf. Gheorghe pentru a ajunge acasă, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Părinții săi, care îl știau mai mult plecat, nu și-au făcut griji. Cel care i-a sesizat dispariția a fost cel la care lucra și care a început să întrebe în stânga și în dreapta de el. În cele din urmă, un prieten al celui dispărut a sesizat autoritățile.

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Tulcea efectuează activități de căutare a persoanei în cauză, în cooperare cu pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea. Activitățile de căutare se efectuează în zona km 94, brațul Sfântul Gheorghe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*