Succesul Baladelor Deltei merge mai departe

Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei” din Tulcea înregistrează succese pe bandă în emisiunea „La Măruță“

Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei” din Tulcea, instituție subordonată Primăriei Municipiului Tulcea, a participat miercuri, la o nouă ediție a emisiunii „Duelul Ansamblurilor” a postului de televiziune PRO Tv, avându-l ca realizator pe Cătălin Măruță.

Concurentul ansamblului tulcean a fost, de această dată, Ansamblului „Izvoarele Borcutului” din Borca, Județul Neamț. Alături de membrii „Baladelor Deltei”, susținându-i, în studioul emisiunii s-au aflat de această dată chiar Primarul Municipiului Tulcea, dr. Constantin Hogea și îndrăgita cantautoare Anca Neacșu, tulceanca din grupul ASIA! După o prestație de excepție, însuflețită, ca de obicei, de emoțiile inerente, voturile telespectatorilor și susținătorilor tulcenilor, reprezentând 54 la sută din totalul celor exprimate (aproximativ 24.000!), versus 46 la sută, au propulsat, iarăși, ansamblul tulcean! Au câștigat astfel, din nou, atât folclorul dobrogean, cât și cultura tradițională românească!

„Baldele Deltei” mulțumește tuturor celor care au înțeles să îl sprijine astfel, și își exprimă recunoștința pentru dragostea și solidaritatea concetățenilor săi, fie ei aflați în Tulcea, fie în țară, fie în afara țării, precum și celor (foarte mulți!) care, din alte localități fiind, din alte județe, l-au preferat și l-au votat, aflându-se aici sau în străinătate, dovedind astfel că ansamblul tulcean este iubit cu adevărat nu doar de comunitatea locală, ci și de prieteni din toată România!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*