Școlile din județul Tulcea se mențin închise și pe 1 martie

Școlile se închid, grădinițele funcționează în continuare. FOTO Cătălin Schipor

Autoritățile tulcene au luat decizia de a menține unitățile școlare închise încă o zi.

„În urma discuțiilor cu doamna Inspector Școlar General s-a luat decizia de a se menține școlile închise și pentru data de 1 martie, excepție făcând ca și până acum, grădinițele cu program prelungit“ a declarat prefectul Lucian Furdui.

Județul Tulcea se află sub Cod Portocaliu de ger și viscol, multe dintre drumuri fiind închise.

UPDATE

„Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, constituit prin Ordinul Prefectului Judeţului Tulcea nr.77/05.04.2016, cu modificările şi completările ulterioare, întrunit în şedinţă extraordinară în ziua de 28 februarie 2018; 
Având în vedere avertizarea meteorologică COD PORTOCALIU emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie pentru judeţul Tulcea precum şi propunerile Inspectoratului Şcolar Judeţean Tulcea înaintate prin adresa nr.1857/28.02.2018;
În temeiul Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.21/2004, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr.15/2005 şi a Hotărârii Guvernului nr.1491/2004;

H O T Ă R Ă Ş T E :

Art.1 Se menţine măsura suspendării cursurilor la toate unităţile de învăţământ din judeţul Tulcea pentru data de 01 martie 2018, cu excepţia grădiniţelor cu program prelungit care vor asigura primirea copiilor în condiţii optime.

Art.2 Măsurile privind parcurgerea integrală a programei şcolare se vor lua în conformitate cu Regulamentul cadru de organizare a unităţilor de învăţământ preuniversitar, până la sfârşitul semestrului, respectiv al anului şcolar, stabilite de consiliul de administraţie al unităţii de învăţământ.

Art.3 Prin grija Centrului operaţional din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „DELTA” al judeţului Tulcea, prezenta Hotărâre se va aduce la cunoştinţa tuturor instituţiilor, pentru punere în aplicare.“

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*