Prețuri speciale pentru elevii tulceni în fiecare miercuri la Relax Village

Elevii au o alternativa mnai ieftina pentru petrecerea timpului liber

Asociația de Promovare și Dezvoltare Locală în parteneriat cu Relax Village vă invită la ”Wednesday it’s for Relax”.

În fiecare zi de miercuri, de la ora 13:00 până la ora 01:00, liceenii județului Tulcea sunt așteptați la Relax Village. Am pregătit pentru ei un discount de 50% din prețul integral aferent jocului de biliard, dar și playstation-ului. Totodată, oferim acces gratuit la jocurile de societate, fiind necesară prezentarea carnetului de elev vizat pe anul 2017-2018 de studiu.

Parteneriatul are ca scop înlesnirea specializării și crearea unor oportunități de petrecere a timpului liber. Prin intermediul acestor activități, adolescenții au posibilitatea de a-și antrena spiritul de observaţie, de a lua iniţiativă în diverse situații sau în cadrul unor competiții. De asemenea, mizăm pe dezvoltarea spiritului de echipă și pe interacțiunea tinerilor în afara spațiului virtual.

”Acesta este proiectul prin prisma căruia își face debutul asociația noastră – un proiect benefic pentru tinerii tulcenii. ”Wednesday it’s for Relax” a fost gândit împreună cu Iulian Brănișteanu fondatorul „Relax Village“, chiar de la prima vizită în locație. Conform statutului asociației noastre, dezvoltarea județului este o prioritate și considerăm tinerii un factor important al dezvoltării locale. Ne vom implica activ în îmbunătățirea calității vieții adolescenților din județul nostru prin proiectele ce vor urma și îi așteptăm cu drag la Relax Village începând de miercuri 11 octombrie,” a declarat Ionuț Chirică – Președinte APDLT.

,, Din prima zi în care am auzit despre proiectul ADPLT, ne-am gândit că ar fi o oportunitate foarte bună pentru a ne implica în schimbarea mentalității și educarea tinerilor tulceni, cei ce reprezintă viitorul acestui oraș. Ne dorim ca prin acest proiect să încurajăm liceeni și nu numai, să practice activități educative, cu scopul dezvoltării personale. Avem încredere că putem contribui la o imagine mult mai bună asupra modului de viață al adolescenților din județul Tulcea“ spune Iulian Brănișteanu – fondatorul Relax Village.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*