Polițiștii tulceni îi sfătuiesc pe șoferi să fie cu atenția sporită și să nu uite că se circulă în condiții de iarnă

Polițiștii l-au identificat pe șoferul fugar. FOTO IPJ Tulcea

Pentru că în perioada imediat următoare sunt prognozate temperaturi scăzute, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea atrage atenția conducătorilor auto cu privire la necesitatea adoptării unei conduite preventive pe durata deplasărilor pe drumurile publice.

Este necesar să păstrați în mers o distanță suficient de mare față de celelalte vehicule pentru a putea opri în condiții de siguranță. Încercați pe tot posibilul să nu virați brusc sau să frânați.

Folosiți luminile de întâlnire permanent pe timpul zilei, mai ales în condiții de vreme nefavorabilă. Verificați dacă dispozitivele de iluminare și semnalizare, ștergătoarele de parbriz și instalațiile de climatizare funcționează. Curățați în permanență farurile și blocurile de semnalizare.

Este weekend, înainte de a pleca la drum lung sau de a pleca în excursii alături de cei dragi, informați-vă temeinic despre condițiile meteo și starea drumurilor de pe traseul pe care doriți să-l parcurgeți. Verificați corespunzător nivelul uleiului, combustibilului, antigelului și lichidului de parbriz.

De asemenea nu uitați importanța respectării semnificației indicatoarelor rutiere și a indicațiilor polițiștilor rutieri aflați în trafic.

În județul Tulcea circulația pe drumurile publice se desfășoară în condiții normale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*