Oportunitate de internship pentru liceenii din Tulcea

Municipiul Tulcea, vedere de la Monument. FOTO Cătălin Schipor

Proiectului național Vreau Să Fiu Antreprenor va aplica pentru comunitatea din Tulcea primul program de internship. Proiectul realizat de VSFA Tulcea va avea loc în săptămâna 26 – 30 Martie, concursul pentru selecția participanților fiind în cursul zilei de 23 martie, începând cu ora 16.00 la Palatul Copiilor Tulcea.

Prin acest nou proiect ce va fi lansat în Tulcea, patru liceeni vor avea ocazia de a află ce înseamnă managementul, contribuind la conducerea de zi cu zi a unei afaceri și învățând chiar de la cei care au pus bazele unor întreprinderi ce înseamnă să fii antreprenor.

„Ne dorim că la finalul acestui proiect, participanții să fi învățat câteva dintre cunoștințele absolut necesare întemeierii propriei afaceri, prin practică“, au declarat reprezentanții VSFA Tulcea.

Domeniile în care tinerii liceeni vor avea șansa să activeze variază de la finanțe, în cadrul sucursalei uneia dintre cele mai mari bănci din România, la mecanică și transport, în cadrul unei firme de transport persoane. De reținut pentru doritori că locurile de intern sunt limitate: dintre cei care se vor înscrie la concursul de admitere în proiect, doar patru vor avea ocazia de a deveni stagiari.

Candidaților li se vor pune diferite întrebări din partea juriului VSFA Tulcea, cu scopul de a determină care sunt cei ce se potrivesc cel mai bine fiecărei poziții.

Scopul proiectului Vreau să fiu Antreprenor este un proiect de transformare a societății către o gândire antreprenorială ce se aplică pe toate nivelele: atât antreprenori cât și angajați.

Proiectul de internship este cel mai ambițios proiect de până acum al comunității Vreau Să Fiu Antreprenor Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*