O familie, împreună cu câinele și pisica au fost găsiți decedați într-o locuință din Murighiol

Ambulanță. FOTO Cătălin Schipor

Un tânăr din Murighiol și-a găsit întreaga familie, inclusiv animelele de companie, morți în casă. Descoperirea a fost făcută în noaptea de 27 spre 28 ianuarie, în jurul orei 2.30.

 

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, apelul la 112 a fost făcut la ora 2.30, polițiștii fiind sesizați că două persoane au fost găsite inconștiente într-o locuință din Mahmudia. La fața locului au fost trimise echipaje de poliție din Murighiol și Mahmudia. De asemenea, Serviciul Județean de Ambulanță Tulcea a trimis la fața locului două autospeciale.

„Am trimis două echipaje, unul pe la Nufărul și unul pe la Valea Nucarilor pentru că era ceață și se circula greu. La locul solicitării au fost găsite două persoane, o femeie de 49 de ani și un bărbat de 46 de ani, decedați de aproximativ două ore. În cameră era un miros puternic de fum. De asemenea, în casă mai erau decedate un câine și o pisică,“ a declarat dr. Dumitru Vâlcu, directorul SAJ Tulcea.

Se pare că decesul a survenit în urma intoxicării cu monoxid de carbon. Potrivit localnicilor, în cursul zilei de sâmbătă, 27 ianuarie, bărbatul decedat ar fi fost văzut încercând să repare ceva la coșul de fum al casei. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a se stabili cauzele exact care au dus la decesul celor două persoane, precum și cum s-a petrecut acest lucru

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*