Mici bișnițari de țigări prinși și dați exemplu de către polițiștii tulceni

Tigarile de contrabanda au fost confiscate. FOTO Arhiva

La data de 22 decembrie, polițiștii tulceni au organizat o acțiune de depistare în flagrant a unor persoane bănuite că transportă țigări de contrabandă. Acțiunea s-a concretizat prin prinderea în flagrant a doi bărbați, dintre care unul avea asupra sa… un cartuș de țigări de contrabandă.

Polițiștii Postului de Poliție Văcăreni au făcut o captură serioasă, dacă se ține cont de zonă. Pe raza localității Văcăreni, județul Tulcea, au văzut o persoană care avea asupra sa o geantă voluminoasă.  În urma legitimării persoanei și efectuarea controlului bagajului, polițiștii au depistat că persoana de 59 de ani, localnic, avea asupra sa 240 pachete de contrabandă, cu timbru de Republica Moldova. Tot în aceași zi, polițiștii Postului de Poliție Greci au identificat un bărbat în vârstă de 20 de ani, din municipiul Constanța, asupra căruia au fost depistate într-un rucsac, un cartuș de țigarete de contrabandă, cu timbru de Republica Moldova. Cum unde e lege nu este tocmeală, cei doi bișnișari, chiar și cel cu 10 pachete de țigări, s-au ales cu dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, iar țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*