VIDEO Mascații au “spart ușa” unui hoț din locuințe din localitatea Vișina

În urma perchezițiilor au fost găsite mare parte din bunurile furate. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea au efectuat percheziție domiciliară la un bărbat bănuit de săvârșirea mai mulor furturi de pe raza localității Vișina, județul Tulcea.

În cursul dimineții de 14 decembrie, polițiștii tulceni au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza localității Vișina, comuna Jurilovca, la locuința unei persoane de 44 de ani bănuită de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt din locuințe.

Potrivit anchetatorilor, suspectul, în perioada anilor 2016 – 2017, ar fi pătruns în 6 locuințe de pe raza localității Vișina de unde ar fi sustras bunuri în valoare totală de 8.000 de lei, constând în bunuri de uz casnic, aparate electrice și ustensile auto.

În urma percheziției domiciliare, polițiștii au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri susceptibile a proveni din săvârșirea de infracțiuni, fiind recuperate astfel aproximativ 70% din bunurile furate, ce urmează a fi predate părților vătămate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*