Mai multe accidente rutiere s-au înregistrat pe raza municipiului Tulcea și în afara acestuia

Ambulanță a SAJ Tulcea la intervenție. FOTO Cătălin Schipor

Polițiștii tulceni s-au confruntat cu mai multe accidente rutiere produse în minivacanța de Rusalii. Din fericire, nu s-au înregistrat cazuri de persoane rănite grav.

În dimineața zilei de 26 mai, un bărbat de 63 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Isaccei din municipiul Tulcea, la o trecere pentru pietoni marcata și semnalizată corespunzător, din cauza neatenției, a acroșat o femeie de 56 de ani din Tulcea, care se angajase regulamentar în traversarea străzii.  În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului care a fost transportat la spital pentru investigații medicale.

În aceiași zi,  un bărbat de 30 de ani, din municipiul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Inginer Ivanov Dumitru, nu a păstrat o distanță regulamentară față de autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat de 45 de ani, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto din autoturismul acroșat.

Spre seară, un bărbat de 35 de ani, din Tulcea, s-a autoaccidentat în timp ce conducea o bicicletă pe strada Isaccei din municipiul Tulcea. Polițiștii au stabilit că biciclistul a pierdut controlul vehiculului, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă, rănindu-se. În urma accidentului a rezultat rănirea biciclistului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În urma testării bărbatului cu aparatul etilotest a rezultat concentrația de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Două zile mai târziu, un bărbat de 61 de ani din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe DN 22/E87, în afara municipiului Tulcea, nu a păstrat o distanță regulamentară față de autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat de 55 de ani din Tulcea, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului a rezultat rănirea unei pasagere din cel de-al doilea autoturism.

Lucrătorii IPJ Tulcea au deschis dosare penale pentru fiecare eveniment rutier în parte, urmând ca în urma cercetărilor să se ia măsurile ce se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*