La Tulcea s-a dat startul oficial în Cupa Micului Baschetbalist

A început Cupa Micului Baschetbalist

Sala Clubului Sportiv Școlar Tulcea a fost gazda deschiderii oficiale a Cupei Micului Baschetbalist, turneu amical de pregătire, la care participă CSS Tulcea, CS Cuza Sport Brăila și Clubul Sportiv Izmail. La deschiderea oficială au participat Directorului Clubului Sportiv Școlar Tulcea, Alexandru Grecu Mihaly, viceprimarul Andaluzia Luca, Directorul Direcției Județene de Tineret și Sport, Liviu Ulrich, consilierul președintelui Consiliului Județean Tulcea, Constantin Albu, precum și oficiali ai orașului Izmail.

„În numele președintelui Consiliului Județean Tulcea, domnul Horia Teodorescu, doresc să transmit bun venit delegației orașul Izmail. Mă bucur să văd că această cooperare româno-ucraineană (parafată de noi, cei din din Consiliul Județean Tulcea, în cadrul unui parteneriat Tulcea – Izmail semnat în luna mai a anului trecut) se dezvoltă și implică domenii cât mai vaste, cum este cel sportiv. Acesta a fost, de fapt, și dezideratul nostru la momentul inițierii discuțiilor pentru semnarea unui parteneriat româno-ucrainean: cooperarea în cât mai multe domenii”, a spus consilierul Președintelui Consiliului Județean Tulcea, Constantin Albu, la deschiderea oficială a Cupei Micului Baschetbalist.

După intonarea imnului de stat al României, respectiv Ucrainei și după alocuțiunile oficialităților, a urmat meciul de deschidere a competiției între CSS Tulcea și CS Izmail, un meci echilibrat și dominat de fair – play.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*