Incendiu în Valea Nucarilor. Clădirea Primăriei este în pericol

Incendiul izbuncit la o casă părăsită risca să se propage și la clădirea primăriei. FOTO ISU Dobrogea Tulcea

Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Valea Nucarilor.

La fața locului au fost trimise 2 autospeciale cu apă și spumă, 1 SMURD și 11 subofițeri. Focul se manifesta la la o casă părăsită, care se află în vecinătatea clădirii Primăriei, existând riscul ca incendiul să se propage și la aceasta.

UPDATE
Pompierii ISU Delta Tulcea au reușit să lichideze incendiul după aproximativ o oră și jumătate. Focul a afectat aproximativ 20 mp de pod și 10 mp acoperiș.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*