FOTO VIDEO O remorcă încărcată cu baloți de paie a luat foc în mers în apropiere de Tulcea

Pompierii au intervenit și au reușit să limiteze pagubele. FOTO ISU Delta Tulcea

Un puternic incendiu a izbucnit în jurul prânzului pe DN 222, între Tulcea și Agighiol, la o remorca încărcată cu baloți. Șoferul tractorului a sunat la 112 și a avut inspirația să decupleze remorca pentru a nu se extinde  

Potrivit șoferului tractorului care transporta remorca cu baloți, focul ar fi izbucnit din senin, în mers. A oprit pe marginea drumului, a decuplat tractorul și a sunat la 112. La fața locului au fost trimise 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 ofițer și 9 subofițeri din cadrul detașamentului ISU Delta Tulcea. De asemenea, a fost trimis la fața locului și un echipaj de poliție pentru a dirija traficul.

Pompierii au intervenit la locul incendiului și au împrăștiat baloții pentru a stinge și ultima scânteie și astfel să se evite reaprinderea paielor. După declararea incendiului ca fiind stins, pompierii urmează a stabili care au fost cauzele probabile ale izbucnirii incendiului.

UPDATE
Potrivit reprezentanților ISU Delta Tulcea, cauza probabilă producerii incendiului a fost o roată blocată, care s-a supraîncălzit, generând scântei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. FOTO Un autotren a luat foc în mers între Topolog și Saraiu, de la o roată blocată între | Tulcea NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*