FOTO VIDEO Doi muncitori, prinși sub un mal de pământ în localitatea tulceană Mihail Kogălniceanu. Una dintre victime a murit

Pompierii militari lucrează la scoaterea de sub pământ a victimelor. FOTO ISU Delta
Pompierii militari lucrează la scoaterea de sub pământ a victimelor. FOTO ISU Delta

Intervenție dificilă a pompierilor militari în județul Tulcea. Două persoane de 59 și respectiv 61 ani au fost prinse sub un mal de pământ.

Teribilul accident s-a petrecut în localitatea Mihail Kogălniceanu, acolo unde se lucreză la sistemul de canalizare.

10 subofițeri și 3 ofițeri de la ISU Delta au intervenit pentru scoaterea victimelor de sub tonele de pământ. Bărbații se aflau la aproximativ 3 metri adâncime. Comanda intervenției a fost asigurată de Prim adjunctul Inspectorului Șef, Locotenent-Colonel Vasile Șoavă.

Prima victimă recuperată de sub pământ a fost bărbatul de 59 ani. El era încă în viață așa că a fost transportat la Spitalul Județean Tulcea.

Câteva minute mai târziu, salvatorii au ajuns și la bărbatul de 61 ani. Acesta era în stare de șoc și a fost nevoie ca medicii să încerce resuscitarea sa. Din nefericire, victima a fost declarată decedată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*