FOTO Un bărbat și-a pierdut viața marți dimineață în urma unui accident rutier grav între Mahmudia și Murighiol

Un bărbat a decedat în urma unui grav accident rutier. FOTO ISU Delta Tulcea

Un grav accident rutier s-a înregistrat marți 6 februarie în jurul orei 6.00. Șoferul unei mașini a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu putere de un copac. Salvatorii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el.

Accidentul s-a produs pe DJ 222C, între localitățile Mahmudia și Murighiol, fiind vorba de o mașină scăpată de sub control ce s-a izbit violent de un pom, șoferul rămânând prins între resturile mașinii. La fața locului au fost trimise echipaje ale Serviciului de Ambulanță Tulcea, precum și un echipaj de descarcerare din cadrul detașamentului de pompieri Tulcea și o autospecială cu apă și spumă. Din nefericire, la momentul în care au ajuns salvatorii la locul accidentului, victima, un bărbat de aproximativ 35 de ani, era decedat. Pompierii au scos victima decedată dintre fiarele contorsionate, cazul fiind preluat de către polițiștii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Tulcea.

UPDATE:

Oficial de la IPJ Tulcea

„În dimineața zilei de 6 februarie, un bărbat de 28 ani, din municipiul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe DJ222 C în afara localității Mahmudia, pe fondul vitezei neadaptate, într-o curbă, a pierdut controlul asupra autoturismului și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea carosabilului. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.“

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*