FOTO Un bărbat din Carcaliu și-a dat foc din greșeală la casă

Pompierii din Măcin au intervenit pentru a stinge un incendiu la o casă din Carcaliu. FOTO ISU Delta Tulcea

Un bărbat din localitatea Carcaliu a sunat sâmbătă în jurul orei 13.00 la 112 și a cerut ajutorul pompierilor după ce casa sa a luat foc.

 

La locul intervenției a fost trimise din stația Măcin 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD, 17 subofițeri și 1 ofițer. Proprietarul casei le-a spus pompierilor că a strâns mai multe gunoaie în curte și le-a aprins, apoi nu a mai supravegheat focul. Acesta s-a extins cu repeziciune și la locuință. Pompierii au reușit să îl lichideze, dar pagubele au fost însemnate: a ars acoperișul locuinței, mobilierul unui dormitor, 50 cutii de stupi goale, 500 rame de stupi, 200 kg de ceară de albine și tâmplăria casei.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*