FOTO Un autotren a luat foc în mers între Topolog și Saraiu, de la o roată blocată

Pompierii au intervenit la incendiul izbucnit la un autotren. FOTO ISU Delta Tulcea

Un autotren a luat foc în mers pe DN 22A, între localitățile Topolog și Saraiu în jurul orei 12.00. Din fericire, incendiul a fost observat la timp de către șofer care a anunțat pompierii, aceștia din urmă limitând pagubele.

În urma apelului la 112, la fața locului a fost trimis un echipaj al ISU Delta Tulcea din stația Babadag, format din cinci subofițeri și o autospecială cu apă și spumă. Ajunși la fața locului, pompierii au stabilit că este vorba de o roată a remorcii încărcate cu piatră și au intervenit pentru a stinge incendiul și a limita pagubele.

Pompierii și-au încheiat misiunea după aproximativ o oră și jumătate, arzând 2 cauciucuri, 2 perne de aer, 20% din bena și instalație electrică.

În luna aprilie, pompierii tulceni au intervenit la un caz asemănător în luna aprilie, pe 23, când  o remorcă încărcată cu baloți de paie a luat foc în mers în apropiere de Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*