FOTO Strada Isaccei din Tulcea, blocată de un accident în lanț în care este implicat și în autobuz

Accident pe strada Isaccei din Tulcea
Accident pe strada Isaccei din Tulcea

Un accident în lanț s-a produs în jurul orei 13.00 a zilei de joi 19 iulie în municipiul Tulcea, mai multe autoturisme și un autobuz de transport în comun fiind implicate.

Potrivit primelor informații, în urma coliziunii în lanț a rezultat o singură victimă.

Știre în curs de actualizare.

UPDATE

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, :un bbărba de 55 ani din Mangalia, jud ConsConst, în timp ce conducea un autoturism pe strad CarpaCa din municipiul Tulcea, la intersectie cu strada Isaccei nu a acordat prioritate sș a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un barbat de 36 ani din Tulcea. Mașina lovită a fost proiectă într-un autoturism condus de un bărbat de 20 ani din Tulcea, acesta fiind și el proiectat în alt autovehicul condus de un barbat de 38 ani din Tulcea.

În urma accidentului a rezultat vatamvătă corporala a barbatului de 36 ani din Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*