FOTO Prefectul Lucian Furdui a inspectat Secția Drumuri Naționale pentru a vedea cum s-au pregătit de iarnă

Prefectul județului Tulcea, Lucian Furdui, a desfășurat o inspecție la Secția Drumuri Naționale (SDN)Tulcea. FOTO Prefectura Tulcea

Prefectul județului Tulcea, Lucian Furdui, a desfășurat în cursul zilei de 3 noiembrie, o inspecție la Secția Drumuri Naționale (SDN) Tulcea, la districtele Tulcea și Babadag, inspecție în cadrul căreia a fost însoțit de șeful de Cancelarie, domnul Mihai Pavel.

 

Potrivit informațiilor furnizate de către șeful SDN Tulcea, Dan Tiron, pentru cei 328,118 km de drumuri naționale din județul nostru a fost incheiat Acordul cadru 94/62291/09.11.2017 privind întreținerea curentă pe timp de iarnă 2016-2020 a drumurilor naționale din administrarea DRDP; Constanța Lot 5 SDN Tulcea cu societatea TGB Mecano Construct București, iar în luna octombrie a fost semnat contractul subsecvent ce privește 53 de utilaje de deszăpezire. De asemenea, SDN Tulcea deține un număr de 18 utilaje proprii și anume 7 autofreze din care 3 recent achiziționate (noi), 3 unimog-uri, 2 buldo-excavatoare și 6 autoutilitare tip ARD. În plus, pentru protecția unor sectoare de drum expuse viscolului, de la sfârșitul lunii octombrie 2017, a început acțiunea de montare a parazăpezilor, atât metalici cât și tip rulou din plasă, până în prezent fiind montați 15.600 ml dintr-un total de 29.303 ml.

Referitot la materialul antiderapant, prefectul județului Tulcea, Lucian Furdui, a fost informat că la această dată există în toate cele 6 baze de deszăpezire o cantitate totală de 1750 tone sare, 10,5 tone Atica și respectiv 14,753 tone clorură de calciu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*