FOTO Pompierii tulceni au lichidat două incendii periculoase înainte să se producă tragedii

Un incendiu puternic a izbucnit într-un garaj din Tulcea. FOTO ISU Delta

În noaptea de sâmbătă spre duminică, un puternic incendiu a izbucnit într-un garaj în municipiul Tulcea. Duminică dimineață, un alt incendiu de proporții a fost sesizat într-o locuință din Măcin. Din fericire nu au fost înregistrate victime, pompierii intervenind în timp util pentru limitarea pagubelor.

La puțin timp după miezul nopții, detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la un garaj din municipiul Tulcea. În garajul cu pricina era depozitată o cantitate mare de materiale textile, flăcările fiind violente. Drept urmare a fost necesară trimiterea la fața locului a 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă. Pompierii din cadrul ISU Delta, au reușit să scoată la timp din incendiu două butelii GPL, înainte ca acestea să apuce să producă o deflagrație.

În jurul orei 2.00, intervenția a fost încheiată. Pompierii au stabilit că cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un corp de iluminat lăsat sub tensiune și nesupravegheat.

Duminică dimineață, un alt apel la 112 anunța un incendiu ce se manifesta la o casă în localitatea Măcin. Când au ajuns pompierii la fața locului – 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD și 12 subofițeri., incendiul se manifesta cu violență, întinzându-se foarte repede, din cauza unei butelii GPL care s-a fisurat. Și aici incendiul a fost lichidat de către pompieri fără a se înregistra victime.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*