FOTO O femeie a murit în urma unui accident de căruță

În urma impactului cu căruța, mașina a fost grav avariată. FOTO SAJ Tulcea

Un impact între un autoturism și un atelaj hipo s-a lăsat cu trei victime, dintre care una decedată. Aceasta fusese să își vadă nepotul nou născut și se întorcea spre casă.

Accident s-a produs pe DN 22A, între localitățile Ciucurova și Topolog, la ieșirea din pădure. Șoferul unui autoturism Dacia Logan cu numere de București nu a observat căruța nesemnalizată care mergea în fața sa. Drept urmare a urmat un impact extrem de violent, în urma căruia căruța a fost spulberată, iar resturile aruncate pe marginea drumului.

În urma impactului, au fost înregistrate trei victime. Două din căruță și una din autoturism. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanță. Din nefericire, pentru o femeie care se afla în căruță nu s- a mai putut face nimic, fiind declarat decesul. Celelate două victime, căruțașul și un ocupant al autoturismului au suferit răni grave, dar au fost stabilizate și transportate la Spitalul de Urgență Tulcea.

În mediul online a început o discuție în contradictoriu între rudele și susținătorii celor cu căruța pe de parte și cei care nu sunt de acord cu acest tip de deplasare pe drumurile publice.

P. Andrei – Nu e singura căruță nesemnalizată din cauza căreia se întâmplă astfel de accidente. Poliția rurală nu le vede? Succes șoferului in recuperarea pagubei.
D. Ionela Anamaria Dacă era mama dv nu vorbeați asa! Cei mai multi nu se pregătesc deoarece se gândesc ca nu li se va întâmpla nimic, dar uite ca se întâmpla si e prea târziu. Este mama mea cea care a decedat!
Îmi place · Răspunde · 14 · 11 ore
F. Florentina Serios? După ce că a murit un om dvs vă gândiți să-şi recupereze şoferul paguba. Observ că şi dvs sunteți şofer , dvs dacă aveți un accident şi poate sunteți mai mult s-au mai puțin vinovat dvs , vă mai gândiți la pagube? Eu m-aş mulțumi să scap cu viață !!!

(…)

P. Andrei – D. Ionela Anamaria , imi pare rau pt moartea mamei dvs. si cred ca treceti printr-un moment greu. Totusi, sa stiti ca orice sofer e asteptat de cineva acasa si poate are si un copil de crescut. La fel de bine putea sa moara si soferul fara nici o vina. Sa conduci o caruta nesemnalizata e pur si simplu inconstienta si un risc major pt ceilalti participanti la trafic. Soferului accidentat aveti sa-i spuneti ceva? Familiei lui ce ii transmiteti?

(…)
Valentina I. – Da ce mă numai voi cu maşină platiti să circulaţie voi ăştia cu coşciugul şi colacu în mîna voi cum mînaţi 100 la ora pe voi nu vă vede poliţia sau cînd plecati din bar femeia era o femeie fără posibilităţi şi a venit să îşi vadă nepotu cum a putut ce vă încurcă căruţa nu mai conduceţi că nebuni
R. Nicu – Beee, eu imi iau amenda daca nu imi merge un bec la masina, si tu poti sa mergi cu caruta fara nici un fel de reflectorizant, asai!!!?
Valentina I. – Şi noi lom amenzi cu căruţele dacă se întunecă să nu credeţi că pe noi ne pupa şi pe voi vă amendează şi noi nu injuram boi care clansoneaza sau ne înjură dacă eu sînt pe margina normal că aia care mîna să ajungă repede la bar depăşeşte şi nu se uită că nu are loc să depăsească şi în localităţi merg cu viteză
P. Andrei – Eu am auzit ca nu prea va convin amenzile date de politistul cel nou din sat ca ca vreti sa-i dati o mama de bataie. Asa-i?

 

Potrivit prevederilor legale, căruțașilor le este interzis sa conducă atelajele pe drumurile naționale, în municipii și pe drumurile unde sunt instalate indicatoare de interzicere a accesului. În acest caz de accident, polițiștii Serviciului Rutier au deschis un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*