FOTO Incendiu puternic la anexa unei case din municipiul Tulcea

Pompierii au intervenit și au reușit stingerea incendiului. FOTO ISU Delta Tulcea

Un aragaz pe gaz, defect, a provocat un puternic incendiu într-o bucătărie de vara în municipiul Tulcea. Pompierii au intervenit și au reușit să limiteze pagubele, împiedicând că flăcările sa se propage și la clădirile invecinate.

Alarma s-a dat in jurul orei 11.30, la fața locului fiind trimise doua echipaje din cadrul Detașamentul de pompieri Tulcea a ISU Delta Tulcea. În momentul ajungerii echipajelor la locul solicitarii, focul se manifesta generalizat, existând pericolul de a se extinde la clădirile învecinate.

Pompierii au reușit să stăpânească focul și să scoată două butelii cu gaz înainte că acestea sa explodeze. Misiunea s-a încheiat după aproximativ 50 de minute.

S-a stabilit că cel mai probabil incendiul a izbucnit de la un aragaz defect.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*