FOTO Două familii din Tudor Vladimirescu și Patlageanca au rămas fără locuințe în ajun de Crăciun după ce acestea au fost distruse de foc

Pompierii au intervenit pentru limitarea și stingerea incendiului. FOTO ISU Delta Tulcea

Pentru unii oameni, ajunul de Crăciun a venit cu necaz. Au rămas fără acoperiș deasupra capului după ce locuințele le-au fost mistuite de flăcări. Pompierii au intervenit pentru limitarea pagubelor, dar nu au reușit să facă minuni.

Primul incendiu a fost anunțat în jurul orei 1.30 a dimineții de duminică, în localitatea Tudor Vladimirescu, la o casă. Detașamentul de pompieri Tulcea a intervenit pentru lichidarea focului ce se manifesta la o casă. S-a intervenit cu o navă specializată dotată cu pompe pentru stingerea incendiilor  și 14 subofițeri. Când au ajuns la locul solicitării, pompierii au constatat că incendiul se manifesta la tavanul locuinței, pe o suprafață de aproximativ 60 mp, fără a se înregistra victime.

12 ore mai târziu, pompierii aceluiași detașament au intervenit iar la un incendiu de locuință și tot pe calea apei. O persoană cu probleme psihice din satul Patlageanca a dat foc casei fratelui său în care locuia. Până la intervenția pompierilor au ars trei camere ale casei. Incendiatorul a suferit arsuri, iar pentru transportarea sa la spital și pentru acordarea primului ajutor medical, a fost solicitat elicopterul SMURD.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*