FOTO Autoritățile tulcene se declară mulțumite de cum au debutat Zilele Municipiului

Tulcenii s-au bucurat de Zilele Municipiului. FOTO Cristian Ganciu

Decizia autorităților tulcene de a organiza Zilele Municipiului pe malul Lacului Ciuperca și nu pe faleză ca în anii precedenți, a iscat numeroase discuții și nemulțumiri.

În cele din urmă, pe lângă faptul că nu au avut cum să se opună, tulcenii au acceptat și noua locație și au reușit să treacă peste prima zi fără incidente.

„A fost prima dată când am organizat Zilele Municipiului la Ciuperca. În ciuda bocetelor Casandrelor de serviciu, au venit foarte mulți tulceni la concert. Restaurantele, terasele și standurile cu preparate culinare au mers din plin. Orășelul Copiilor a fost plin până târziu. Forțele de ordine nu au înregistrat niciun eveniment nedorit. Nu a căzut nimeni în lac. Vă mulțumim pentru comportamentul civilizat și ne vedem din nou deseară, de la orele 20.00. Vor concerta Jo & Band, Antonia și Vunk.  Evenimentul din aceasta seara se va încheia la orele 23.30, cu un spectacol de artificii lansate din mijlocul lacului Ciuperca“, a transmis purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Tulcea, insp. Cristian Ganci.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*