FOTO Accident grav la intrarea în Măcin. O autoutilitară a lovit o căruță

Doua persoane au fost rănite după ce o caruta a fost lovita de o autoutilitara. FOTO Facebook/Infotrafic jud. Tulcea

Circulația rutieră a fost blocată zeci de minute la intrarea în localitatea Măcin pe DN 22D în urma unui accident rutier.

Potrivit primelor date, o autoutilitară a intrat în coliziune cu o căruță trasă de un cal. În urma impactului, atelajul împreună cu calul și căruțaș au fost proiectate în afara părții carosabile, în timp ce autoutilitara a rămas de-a latul șoselei.

Potrivit doctorului Dumitru Vâlcu, directorul Serviciului de Ambulanță Tulcea, la fața locului s-a intervenit cu două ambulanțe, fiind vorba de doua persoane rănite, de 68 și respectiv 79 de ani, ambele din căruță. Acestea au fost transportate inițial la Spitalul Măcin, iar de aici s-a decis, din cauza leziunilor osoase suferite, transferarea lor la spitalul din Brăila.

Circulația a fost oprită pe ambele sensuri de circulație până când lucrătorii Serviciului Rutier au terminat cercetarea la fața locului. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare din culpă, urmând ca în urma anchetei să se stabilească vinovăția.

UPDATE
Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, accidentul s-a produs în jurul orei 14.00. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit că accidentul s-a produs la aproximativ 400 metri după intrarea în localitate. Șoferul autoutilitarei, pe fondul neatenției în conducere a acroșat atelajul hipo care mergea în aceiași direcție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*