FOTO Accident grav în municipiul Tulcea – două persoane au ajuns la spital

La locul accidentului au intervenit echipaje de pompieri, ambulanță, SMURD și poliție. FOTO ISU Delta Tulcea

Pompierii, Serviciul de Ambulanță și poliția a intervenit duminică dimineață în municipiu Tulcea, la un accident rutier. Două persoane au fost rănite și transportate la spital.

Evenimentul rutier s-a produs pe strada Isaccei din municipiul Tulcea, în jurul orei 9.30. Din primele informații, a existat un impact frontal între o autospecială și un autoturism. În urma accidentului, cei doi șoferi au fost răniți și transportați la spital de echipajele Serviciului de Ambulanță Tulcea și a SMURD-ului ajunse la fața locului.

De asemenea, la accident a intervenit și o autospecială de stingere cu apă și spumă cu 8 subofițeri ai ISU Delta Tulcea, pentru înlăturarea urmărilor accidentului – scurgeri de ulei și combustibil pe carosabil.

UPDATE:

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, șoferul unui autoturism, neatent în trafic, nu a păstrat distanța regulamentară față de mașina din față, iar când a realizat că există pericolul să intre în coliziune cu aceasta, a tras brusc stânga de volan. Numai că aici a lovit frontal o autoutilitară care circula regulamentar din sens opus.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*