Drumul județean dintre Sălcioara și Enisala, blocat de tragerile din poligonul Babadag pentru două săptămâni

Exercițiu militar în Poligonul de la Babadag
Exercițiu militar în Poligonul de la Babadag

Șoferii din Tulcea vor fi nevoiți să ocolească o anumită zonă vreme de două săptămâni din cauza unor trageri programate în poligonul Babadag.

Reprezentanții Consiliului Județean Tulcea au anunțat că în perioada 16 – 31 august, de la orele 8.00 la 23.00 vor avea loc trageri de zi și de noapte. Pentru evitarea pericolelor, circulația pe drumul județean 222 între localitățile Enisala și Sălcioara va fi restricționată.

Doar mașinile serviciilor de urgență au acces pe acel drum și asta numai după ce sună în prealabil la numerele de telefon 0240/562805 sau 0745736741.

Consiliul Județean Tulcea a decis ca rută alternativă pentru traseul Babadag – Sălcioara următorul traseu: Babadag – DN 22 – Ceamurlia de Jos – Jurilovca – DJ 222 – Sălcioara.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*