Dosare penale pentru șoferi beți sau fără permis

Politistii au oprit si scos din trafic mai multe mașini. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii tulceni au întregistrat într-o singură zi mai multe infracțiuni comise în trafic. Este vorba de persoane care s-au urcat băute la volan sau fără a deține un permis de conducere valabil.

În cursul zilei de 27 decembrie polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 49 de ani, din Tulcea, care conducea un autoturism pe DN22 E87, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat concentrația de 0,41 mg/l alcool în aerul expirat. În aceiași zi, un alt echipaj a depistat în trafic un bărbat de 57 ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Tulcea, care conducea un autoturism în afara localității Babadag, având concentrația de 0,99 mg/l alcool în aerul expirat. Acestora li s-au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Lucrătorii Poliției Orașului Măcin au depistat un bărbat de 22 de ani, din municipiul Tulcea, care conducea un autoturism în localitatea Cerna, județul Tulcea, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că autovehicul a fost încredințat persoanei pentru a fi condus pe drumurile publice de către o persoană de 43 de ani, din localitatea Cerna. În cauză s-a întocmit dosar penal conducătorului auto pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar proprietarului autoturismului pentru că a încredințat autovehiculul unei persoane despre care cunoștea faptul că nu deține permis de conducere. Și în Ciucurova, oamenii legii au depistat un bărbat, din București, care conducea un autoturism pe DN22A, în localitatea Ciucurova, județul Tulcea, fără a poseda permis de conducere. Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*