Conducerea Consiliului Județean a fost prezentă la dineul oficial al Ambasadei Chinei

Vicepreședintele CJ Tulcea, Dumitru Mergeani a participat la dineul oficial al ambasadei Chinei. FOTO CJ Tulcea

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Dumitru Mergeani a participat,  la dineul oficial oferit de Excelența Sa Xu Feihong, ambasador extraordinar și plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în România, cu ocazia încetării misiunii în țara noastră.

Doi prieteni buni ai României, Excelența Sa Xu Feihong, un fidel colaborator al administrației tulcene, în cadrul relației de cooperare Tulcea-Suzhou, și doamna Tan Yuxiu, după un fructuos mandat de trei ani și patru luni, se întorc acasă.

„În anul 2015, primul an al misiunii dumneavoastră în România, la împlinirea a două decenii de înfrățire, ne-aţi făcut deosebita onoare să veniţi la Tulcea, împreună cu distinsa dumneavoastră soţie, doamna Tan Yuxiu, pentru a participa la inaugurarea expoziţiei de tehnică medicală tradiţională chineză.

Ne-am revăzut apoi, în vara anului trecut, când ați prezentat posibilitatea înfiinţării unor grupe de studiu a limbii chineze la Tulcea. Tot atunci, s-au creat punțile de legătură  pentru cooperarea în alte domenii ca agricultură, comerţ, turism, dezvoltarea infrastructurii.

Pentru instituția noastră, Consiliul Județean Tulcea, numele dvs. va fi întotdeauna un reper în relațiile  de prietenie româno-chineze. 

Vă felicit  pentru activitatea în serviciul Republicii Populare Chineze,  vă mulțumesc pentru sprijinul acordat Tulcei și vă rămânem la dispoziție pentru relații de cooperare viitoare“, a declarat, cu acest prilej, vicepreședintele Dumitru Mergeani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*