#CONCURS Tulcea NEWS te invită la film! Câștigă trei invitații duble la cea mai nouă peliculă din seria Star Wars: “Solo” la Cityplex Tulcea

Personajele principale din filmul "Solo". FOTO Cityplex Tulcea
Personajele principale din filmul "Solo". FOTO Cityplex Tulcea

Publicația Tulcea NEWS susține cultura sub toate formele, dar filmul este una dintre artele preferate. Așa că, în parteneriat cu Coral Plaza Mall, venim cu o ofertă de nerefuzat pentru tulcenii pasionați de filme. În special de cele de aventură și SF.

Tulcea NEWS pune la bătaie 3 invitații duble pentru pelicula “Solo” care rulează în această perioadă Cityplex situat la etajul 2 al Coral Plaza Mall Tulcea. Tot ce ai de făcut este să urmezi acești trei pași:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo

2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la film.

3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii vor fi anunțați marți, 5 iunie, după ora 18.00 și vor putea să vadă filmul “Solo” oricând în următoarea săptămână, în limita locurilor disponibile.

Dacă nu știți deja povestea acestui film “rupt” din seria Star Wars, aflăți că o să călătoriți într-o galaxie îndepărtată, alături de nava Millennium Falcon, în filmul “Solo: A Star Wars Story”, o nouă aventură uimitoare cu cel mai iubit mercenar din galaxie. Tânărul Han Solo se întâlnește cu viitorul său copilot Chewbacca și îl întâlnește pe jucătorul notoriu Lando Calrissian, într-o călătorie fantastică ce va stabili cursul unuia dintre eroii cel mai populari ai universului Star Wars.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*