CONCURS Câștigă tricoul oficial al Festivalului Internațional “dichis’n’Blues”. Tulcea NEWS pune 3 tricouri la bătaie

Afișl "dichis'n'Blues" 2017
Afișl "dichis'n'Blues" 2017

Muzica bună ajunge și la Tulcea. Pentru două zile, Asociația Culturală înEXIL anunță Festivalul Internațional “dichis’n’Blues”. Cea de a 3-a ediție vine cu nume mari și voci excepționale care nu prea au fost auzite până acum în România.

Tulcea NEWS pune la bătaie trei tricouri oficiale ale evenimentului. Tot ce ai de făcut este să dai un SHARE pe Facebook și LIKE acestei postări și să ne spui, într-un comentariu, pe care dintre artiștii de la festival vrei să-l vezi.

UPDATE: Câștigătorii sunt: Viorel Caramarin, Mihae Niculail Ciortan și Moraru Nicolae.

Tricoul oficial "dichis'n'Blues" 2017
Tricoul oficial “dichis’n’Blues” 2017

Pentru prima dată în Romania, Laurence JONES este declarat, la doar 24 de ani, astfel: 2014-2016 cel mai bun tânăr artist britanic. 2016 – Cel mai bun chitarist britanic şi nominalizat la titlul de cel mai bun chitarist european.

Recomandat astfel: „Laurence este un mix între Eric Clapton & Buddy Guy, e un geniu” – Walter Trout, „Viitorului blues-ului” și „The next big thing” – „Classic Rock–Blues Magazine”; „Cel mai tânăr talent al Blues Rock” – Classic Rock Magazine. Albumul său de debut a fost apreciat cu 5/5 stele din partea Rock Magazine.

Angela BROWN – o voce de legendă din Chicago – vine însoţită de un foarte cunoscut pianist german, Christian Rannenberg, şi de cea mai importantă trupă de blues din Grecia, Blues Cargo.

Cu aproximativ 3.000 de concerte la activ şi declarată de două ori Cea mai bună trupă europeană de blues, BB & The Blues Shacks (Germania) va veni însoţită de o linie de suflători din Viena pentru un show de excepţie.

The Speakeasies Swing Band este o formaţie de swing din Salonic, Grecia. Va deschide festivalul vineri, 1 septembrie, cu o explozie de Jazz, Swing şi Dixieland.

Proiectul este cofinanţat de Consiliul Local Tulcea şi Consiliul Judeţean Tulcea. Toate concertele vor avea loc pe esplanada situată între Teatrul „Jean Bart” şi Casa Avramide. Preţul unui bilet: 30 lei/seară (10 lei pentru elevi şi studenţi).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*