ARBDD a emis aproximativ 900 de permise de pescuit comercial pentru pescarii din Delta Dunării pentru anul 2018

Plase de pescuit
Plase de pescuit

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) a finalizat activitatea de scriere și editare a unui număr de circa 900 de permise de pescuit comercial pentru pescarii din Delta Dunării pentru anul 2018.

Termenul de valabilitate a tuturor actelor de reglementare emise în anul 2017 pentru desfășurarea activității de pescuit comercial în perimetrul RBDD a fost prelungit anterior până la data de 15 Iulie 2018.

Deoarece în perioada 16-20 Iulie 2018 permisele noi vor fi preluate de către Federațiile, Asociațiile de pescari sau pescarii individuali din Delta Dunării, ARBDD a solicitat sprijinul organismelor cu drept de control pe teritoriul RBDD: Inspectoratul General al Poliției Române, Serviciul de Poliție Delta Dunării, Garda de Coastă- Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea, Garda Națională de Mediu- Comisariatul Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea, Biroul Poliție Transporturi Tulcea, privind cooperarea în vederea verificării documentelor nou eliberate pentru desfășurarea activității de pescuit comercial în perimetrul RBDD, după data de 21 iulie.

Persoanele fizice şi juridice autorizate să desfăşoare activitatea de pescuit comercial în perimetrul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, sunt obligate să deţină asupra lor toate documentele necesare desfăşurării activităţii de pescuit comercial, conform prevederilor legislaţiei în vigoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*